{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebSite","@id":"https://go-capital.nl/#website","url":"https://go-capital.nl/","name":"Go Capital","potentialAction":{"@type":"SearchAction","target":"https://go-capital.nl/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}},{"@type":"WebPage","@id":"https://go-capital.nl/inschrijven/#webpage","url":"https://go-capital.nl/inschrijven/","inLanguage":"nl","name":"Inschrijven - Go Capital","isPartOf":{"@id":"https://go-capital.nl/#website"},"datePublished":"2015-08-26T11:58:51+00:00","dateModified":"2016-11-28T09:00:19+00:00"}]}

Inschrijven

Een toelichting op het participeren en inschrijven in het European Opportunities Fund vindt u hier. U kunt het inschrijfformulier online invullen waarna u dit uitprint en ondertekent. Als laatste stap stuurt u het ingevulde en ondertekende formulier naar onze administrateur CACEIS. Het adres vindt u op het formulier.

Download hier het inschrijfformulier

Nadat u bent toegetreden, ontvangt u van onze administrateur CACEIS een bevestiging van uw toetreding gespecificeerd met het aantal participaties. Eveneens stuurt CACEIS u jaarlijks een waardeopgave ten behoeve van uw belastingaangifte.

Als participant ontvangt u automatisch het European Opportunities Fund maandbericht en de bijbehorende factsheet.